• Beby PAVEL

    Guest Speaker in INGLASS conference, Olin
    Area Sales Manager OLIN Glass certified CEKAL
    Project: "Olin, Cekal Inglass"
     

    OLIN SRL, este o fabrica moderna de producere a geamului izolator si totodata centru de testare pentru materiale si utilaje din domeniu, amplasata in Brasov, in suprafata de 3500 mp.

    Este singura firma din Romania care detine linie de impachetat vitraje izolante de dimensiuni Jumbo (3.200 x 6.000 mm) si unica firma producatoare de vitraje izolante cu certificare CEKAL Franta.

    Beby Pavel este inginer constructor, avand o experienta de peste 10 ani in materiale si sisteme pentru domeniul constructiilor non rezidentiale, cu viziune ampla in eficienta energetica, promotor vehement al utilizarii resurselor regenerabile si tehnologiilor sustenabile.

    “Olin, Cekal Inglass”, la Expo conferinta internationala INGLASS, editia 2015

    Ideea de baza a prezentarii este aceea ca designul naste conceptul si, in cautarea ideii, arhitectul cauta, evalueaza si dezvolta anvelopa ca forma, aspect, material si functionalitate, de la design pana la eficienta energetica. Cu alte cuvinte, el evalueaza solutia optima pentru peretele cortina de la profile si sisteme de tamplarie pana la sticla din vitrajul izolant, atingand astfel limita teoretica.

    In practica, insa, vitrajul izolant, ca spatiu predominant intr-o fatada, trebuie astfel fabricat incat teoria sa fie sustinuta de elementul nonfinit din teorie.